mmm.. singoalla..

Jag gick ner till Flogsta.. nära? närlivs? livs? för att köpa mig ett par av dom där ballerina kladdkaka med vanilj, som jag kunde doppa i min mjölk som måste ta slut snart. Jag var beredd på att det kanske inte skulle finnas vanilj, så jag tänkte att vanliga ballerina skulle funka lika bra. Däremot, när jag kommer ner, inser jag till min förtjusning att dom har singoalla! Hur länge sen var inte det? Och eftersom hallonsylt i kakor är så väldigt gott, plus att man slipper den där ljusbruna botten tänkte jag att jag skulle köpa mig en liten rulle singoalla istället.
Glad i hågen går jag hem igen, avbokar spinningpasset jag tänkte gå på idag, till förmån för att sitta hemma och äta kakor i eftermiddag. (Jag vet, det är ett tjockistecken.) Hur som helst kan jag inte äta fler singoalla nu, och matten har jag fastnat i.
Mamma, nu när du läser min blogg kan du kanske ringa med lite uppmuntrande ord? Ungefär som att jag ju hade ont i halsen (vilket jag faktiskt har, hur kändes din böld från början Lina?), och ibland gör det inget om man äter kakor istället för att träna? Ah?
Jag tror dessutom att vi kommer satsa på tidig utgång tidig hemgång ikväll, det ska bli intressant. Då kan man klä upp sig, och hela kvällen vara medveten om att man är uppklädd, utan att bli för full för att komma ihåg det.
Sedan vet jag inte hur många som hört den här historien, men den är ganska intressant.
Vi har en föreläsning om arv och gener i biologin, och diskuterar hur otroligt liten genetisk skillnad det är på oss människor. I samband med detta sa också våran lärare att alla försök till att dela in människan i olika raser är helt meningslösa, just för att vi är så genetiskt lika varandra. En hand dyker upp i luften, (ja, man gör det på universitetet också), ut kommer frågan om det är därför alla kineser ser likadana ut. Det blev knäpptyst en liten stund efter det, och några av oss hann säkert fundera på om hon menade allvar eller om hon skojade (inget av det var ju egentligen bättre än det andra). Hon räcker alltså upp handen och frågar, inför hela klassen!! Jag och Adam utbyter talandra blickar, några i klassen börjar skratta och läraren ser jättebesvärad ut.
Hon får "tummen upp" av mig.
Fler "tummen upp"!
Pappas potatis- och purjolöksoppa, som jag fick till lunch när jag kom hem.
Mammas fiskgryta
Stefans 40-årskalas
Kortet på Lina på fejjan som jag gillar
Mina trevliga bordsdamer på Stefans fest
Blåbärsglass (jag är jättesugen på blåbärsglass efter alla singoalla)
Harry Potter
Kram hörrni, och mamma, du skulle eventuellt kunna ringa mig=)

RSS 2.0